Bedrijfsadvies

Assistentie en Begeleiding

Zonder visie en enthousiasme ben je niets als onderneming. Vandaag de dag blijft geen enkel bedrijf overeind zonder systemen en processen.
Boek een afspraak

Om de bedrijfsstructuur van een onze te optimaliseren verlenen we bij FISCOPTI-organisatieadvies. Er wordt dan geanalyseerd hoe je organisatie functioneert en welke verbeteringen kunnen leiden tot betere prestaties. Met een minimale belasting voor je klanten wordt je bedrijf doorgelicht en organisatie- en rendementsverbeteringen aangedragen in een adviesrapport.

Zaken als efficiënter uitvoeren van administratie, huurincassering, dagelijks opvolgen van onderhoudsvraagstukken en papierloos werken, zijn simpele maar effectieve middelen om de bedrijfsstructuur te herstructureren. Tevens kan raadgeving op het gebied van fiscale structuur en financiële planning bijdragen om de bedrijfsvoering verder te optimaliseren.

Onze adviseurs bij FISCOPTI zorgen ervoor dat eerst alle puzzelstukjes in elkaar vallen en staan vervolgens garant om het beste uit jouw organisatie te halen.

EEN TOEKOMSTVISIE OP MAAT VAN JOUW ONDERNEMING

Elk succesverhaal start vanuit jouw persoonlijke toekomstplannen en de daarbij horende  visie van je onderneming. “Waar wil jij met je onderneming naartoe?” is hier de belangrijkste vraag die je je moet stellen en waaraan elke beslissing zal getoetst worden.

Daarom is het belangrijk dat je als ondernemer je medewerkers inspireert en motiveert met een aantrekkelijke toekomstvisie. Zij raken vooral geïnspireerd als ze kunnen meebouwen aan een sterk verhaal.

FISCOPTI werkt samen met specialisten die samen jou je visie in een gestructureerd bedrijfsplan zullen gieten zodat je bedrijf gewapend is om de meest uiteenlopende uitdagingen en mogelijke crisissen het hoofd te bieden.

EEN LOGISCHE ORGANISATIESTRUCTUUR

Vanuit deze visie volgt een logische organisatiestructuur. Elke onderneming heeft de optie om het systeem of de mens centraal te stellen. In een systeemgeoriënteerde structuur ligt de controle en de macht vooral bij de ondernemer zelf. In een mensgerichte structuur probeert men macht en controle te decentraliseren en te democratiseren. Meestal gaat het om een combinatie van beide.

Bovendien speelt ook de waarde propositie; je USP (Unique-Selling-Poposition); de operationele excellentie van je bedrijf, Product leiderschap en je communicatie met je ideale klant een grote rol in de manier waarop je jouw onderneming structureert. Fundamenteel is dat de verschillende rollen binnen je organisatie zinvol overkomen voor je medewerkers en dat de organisatiestructuur logisch is en waar ieders verantwoordelijkheden vooraf duidelijk in kaart gebracht werden.

Wat je organisatiestructuur betreft is het dus niet alleen een fiscale geoptimaliseerde benadering die je nodig hebt, maar net zozeer operationeel werkbare en efficiënte processen. FISCOPTI begeleid je hierin en zorgt ervoor dat Fiscaal interessante structuren naadloos samengaan met operationeel werkbare en motiverende processen op de werkvloer.

Wil je te weten komen hoe wij jou processen kunnen optimaliseren?

Denk je ook dat je bedrijfsstructuur aan een grondige doorlichting toe is en je bedrijfsprocessen zouden geoptimaliseerd kunnen worden?
Neem dan snel contact met ons op en kom gerust langs. De koffie staat al klaar. 
Of stuur ons een bericht (door op onderstaande knop te drukken), dat kan ook.

Contacteer ons