Bedrijfsadvies

Oprichting Vennootschappen

Startende ondernemers hebben een brede ondersteuning nodig. Bij FISCOPTI hebben we al meer dan 25 jaar ervaring met het oprichten van vennootschappen.
Boek een afspraak
Een gedegen ondernemingsplan

Als startende ondernemer heb je naast een goede begeleiding en advies in administratieve en fiscale verplichtingen, vooral nood aan een realistisch ondernemingsplan. In dit (meestal) vierjarig plan bepalen we samen de strategie en de planning op middellange en lange termijn. Dit plan geeft je vooral een houvast bij het maken van belangrijke keuzes.

Tijdens een eerste introductiegesprek structureren we samen jouw ideeën en plannen. Dit vormt al meteen een solide basis voor de verdere uitwerking van jouw businessplan. Bij Fiscopti vertrekken we steeds van een wit blad en maken we een plan op maat van jouw idee en toekomstige onderneming.

Een opstart zonder zorgen

De praktische rompslomp die de opstart van een nieuw bedrijf met zich meebrengt, kan je overdonderen. FICOPTI adviseurs helpen je om door het bos de bomen te blijven zien.

Van je inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen en het ondernemersloket, de activatie van uween btw-nummer tot de keuze van een sociaal verzekeringsfonds. Met onze assistentie ben je er zeker van dat niets vergeten wordt.

Een zicht op jouw toekomstige financiën

Als beginnend ondernemer weet je graag van tevoren waaraan je aan begint. Een realistische inschatting van je toekomstige inkomsten en uitgaven geeft je een concreet idee.

Onze FISCOPTI adviseurs staan klaar om samen met jou een financieel plan op te maken. Ook bekijken zij je business plan en geven ze advies op maat van jouw onderneming.

Wil je opstarten zonder zorgen?

Heb je een idee en ben je klaar om te ondernemen en wil je dit eens met ons bespreken?
Neem dan snel contact met ons op en kom gerust langs. De koffie staat al klaar. 
Of stuur ons een bericht (door op onderstaande knop te drukken), dat kan ook.

Contacteer ons