Bedrijfsadvies

Strategisch bedrijfsadvies

Een succesvolle groeiende onderneming werkt steeds vanuit een heldere bedrijfsstrategie. Als zaakvoerder is het niet eenvoudig om je uit de dagelijkse operationele werking te onttrekken en zo de juiste strategische bedrijfskoers uit te stippelen en op te volgen. Door met externe topexperts te werken, krijgt u als zaakvoerder de unieke kans op een kritisch maar constructief klankbord.
Boek een afspraak
HET BELANG VAN EEN HELDERE BEDRIJFSSTRATEGIE?

Om structureel te groeien, heeft elke onderneming nood aan een heldere bedrijfsstrategie.

Deze strategie integreert tal van gespecialiseerde domeinen: juridisch, commercieel, financieel, sociaal, verzekeringstechnisch, HR, marketing en communicatie, … Als ondernemer kan je onmogelijk van al deze domeinen een diepgaande kennis hebben.

Bij FISCOPTI zijn we ervan overtuigd dat we je niet alleen op boekhoudkundig en fiscaal gebied moeten ondersteunen, maar dat je meer mag verwachten van ons dan van een traditioneel boekhoudkantoor.

Strategisch bedrijfsadvies gaat veel verder dan de boekhoudkundige en fiscale opvolging van een onderneming. Daarom werken wij samen met een samengesteld team van externe topexperten, die u met raad en daad zullen bijstaan.

STRATEGIE & INNOVATIE

Alles start met het hebben van een innovatief idee. Het is tegenwoordig meer dan ook een essentieel element voor de uitbouw van je onderneming. Daarom is het belangrijk om je idee juridisch goed te beschermen. Zowel op het vlak van intellectueel eigendom en geheimhoudingsclausules als op het vlak van patenten en octrooien staan we voor je klaar met advies op maat.

Bij het uitwerken van je idee gaan bovendien heel wat investeringen gepaard. Subsidies of de vrijstelling van doorstorting worden dan ook in kaart gebracht. Daarnaast kunnen ook het optimaliseren van je Return On Investment (ROI) via de toepassing van fiscale middelen zoals de investeringsaftrek en innovatieaftrek interessante pistes zijn.

De FISCOPTI strategie troeven op een rij

  • Wij zijn je vertrouwenspartner en begeleiden je in je strategische aanpak.
  • Een proactieve ondersteuning vanuit een doorgedreven kennis van jouw dossier, gekoppeld aan externe sector expertise.
  • Onze diensten op maat van de noden van je onderneming.
  • Een persoonlijk aanspreekpunt met de nodige kennis en ervaring.
  • Een vaste en transparante prijs voor een welbepaald project.
SUBSIDIES

Ervaring leert ons dat ondernemers vaak geen gebruik maken van subsidies waar ze recht op hebben, gewoonweg omdat ze het niet wisten. Logisch ook. Het is niet eenvoudig om als ondernemer je weg te vinden in alle subsidies, steunmaatregelen, premies en tussenkomsten die vanuit verschillende overheden beschikbaar zijn. Je dossierbeheerder bij FISCOPTI zoekt samen met jou uit welke van toepassing zijn op jouw onderneming.

Zoals eerder al vermeld, subsidies zijn vaak van groot belang als je onderneming wil innoveren, transformeren of groeien (ook internationaal). Ons team begeleidt je graag doorheen het ganse proces, van aanvraag tot opstelling van het dossier.

Kom meer te weten over hoe we je strategisch ondersteunen.

Wil je meer weten wat wij op gebeid van strategie, innovatie en subsidies kunnen betekenen voor jou?
Neem snel contact met ons op en kom gerust langs. De koffie staat al klaar. 
Of stuur ons een bericht (door op onderstaande knop te drukken), dat kan ook.

Contacteer ons