Fiscaliteit

Aangiften

Als ondernemer word je onderworpen aan tal van wettelijke, boekhoudkundige en fiscale verplichtingen. Het is vaak een hele opdracht om deze correct en efficiënt na te leven en de voortdurend wijzigende regels op te blijven volgen. Bij FISCOPTI willen wij niet alleen jouw boekhoudkantoor zijn, maar nog meer jouw financiële partner om de verdere groei en ontwikkeling van jouw onderneming te garanderen.
Boek een afspraak

Naast een doorgedreven fiscale begeleiding geven we u deskundig totaaladvies bij nieuwe projecten en investeringsmogelijkheden. We nemen zowel het businessmodel van het nieuwe project als de kredietzijde analytisch onder de loep. 

Kortom Fiscaal advies is veel meer dan enkel belastingaangiften invullen. Om je te begeleiden, je professionele omgeving te verzekeren en je deskundig te adviseren, kan je bij FISCOPTI terecht voor advies in:

  • Vennootschapsbelasting
  • Complexe BTW aangiften
  • RSZ en fiscale attesten
  • Fiscale controles
  • Personenbelasting
  • Rechtspersonenbelasting

Uw jaarlijkse aangiften zijn onze zorg

Bij het voeren van jouw boekhouding verwacht je hoogstaande kwaliteit en accuraatheid. De boekhouding is voor elke onderneming een werkinstrument voor het beheer van jouw onderneming op lange termijn.

FISCOPTI bewaakt voor jou al je fiscale en boekhoudkundige verplichtingen en voert de daarbij horende administratieve formaliteiten uit. Daarenboven adviseren wij je bij alle fiscaal, vennootschap rechterlijke uitdagingen met betrekking tot jouw onderneming.

Onze medewerkers zijn nauw betrokken bij jouw dossier. Ze verwerven inzicht en kunnen alzo gericht en specifiek meedenken. Bij ons heeft iedere klant zijn eigen dossierbeheerder. Zij geven steeds advies in mensentaal en stellen concrete verbeteringen voor waar je onmiddellijk mee aan de slag kan. Onze naam zegt het zelf al … FISC(ale)OPTI(malisatie)

FISCALE CONTROLES

Fiscale controles komen nooit op het juiste moment en veroorzaken vaak heel wat stress en bijbehorende kosten: erelonen voor bijstand van een deskundige, tijd en energie die verloren gaat in het opvolgen van de relatie met de controleur en in het beantwoorden van zijn vragen.

FISCOPTI staat je bij in raad en daad en zorgt ervoor dat fiscale controles zorgeloos verlopen. In geval van belastingcontrole, neemt ons team zowel de volledige voorbereiding als administratie op zich en zal een medewerker, de dag van de controle, ook aanwezig zijn om je te begeleiden.

Gedaan met de stress, de extra kosten en de complexiteit van de controle! Jouw FISCOPTI raadgever beheert alles voor jou.

Wil je weten wat wij (nog) allemaal voor jou kunnen betekenen?

Heb je een specifieke vraag over je aangifte of boekhouding die je graag aan een van onze adviseurs voorlegt? Wij luisteren naar jou.

Boek meteen een afspraak en kom gerust langs. De koffie staat al klaar.

Of stuur ons een bericht (door op onderstaande knop te drukken), dat kan ook.

Contacteer ons